Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Szépségápolás

Cikkek

Hypoxi Trainer

2010.03.30

Ez a különös, kapszula alakú készülék, az alakformálás újgenerációs megoldásai közé tartozik. Wellness szalonok, szépségszalonok, wellness- és életmódközpontok, elektrokozmetikák szolgáltatásai között találkozhatnuk a trainer géppel.

 

Mi is az a luffaszivacs?

2010.03.30

A luffaszivacs nem más, mint egy kúszótökből készült, különleges szivacs. A hosszúkás, uborka formájú növény termése hálós, rostos szerkezetű. A kiszárított termés belsejéből készítik ezt a remek, természetes mosdószivacsot. A luffából készült szivacs - és egyéb luffa termék - egyre több helyen kapható, és mára közkedvelt wellness termék lett.

 

Bőrradírozási praktikák

2010.03.30

Ahhoz, hogy a bőr mélyebb rétegeibe tudjuk juttatni a kozmetikumok hatóanyagait, el kell távolítanunk a bejutást akadályozó elhalt hámsejteket. A bőrradír nemcsak felszabadítja és tisztítja bőrünket, hanem felpezsdíti a vérkeringést, így sokkal több oxigén jut a sejtekhez. Emellett a megfelelő bőrradír fontos vitaminokkal, ásványi anyagokkal is ellátja a szöveteket.

 

Arckezelés Vapozonnal

2010.03.30

A vapozon az arcgőzfürdő egyik formája, mely a modern elektrokozmetikában gyakran alkalmazott kezelőeszköz, kezelési forma. A vapozont sok helyen ma már az arckezelések alap- és nélkülözhetetlen eszközeként tartják számon. Legfőképp arra használják, hogy az arctisztítás előtt felpuhítsák vele a kezelendő bőrt, illetve a készülék egyben fertőtlenítő funkciót is ellát.

 

A pattanás kialakulása

2010.03.30

Aligha akad köztünk olyan ember, akinek még nem okozott gondot, hogy arcán, vagy más testrészén pattanások alakultak ki. A pattanásos bőr nem csak esztétikai hibát jelent, hanem komoly lelki megterhelést is okozhat, ha nem tudjuk megfelelően kezelni. A nem éppen kellemes látványért több tényező is felelős.

 

Holt-tengeri iszap, ősi gyógyír

2010.03.30

A holt-tengeri iszap ősi gyógyír. Gyógyhatását több tudományos kutatás igazolta, de számos legenda is kapcsolódik a holt-tengeri iszappakolások szépítő hatásairól. A szépségéről híres Kleopátra, Egyiptom fáraónője, szépsége megőrzése érdekében hódította meg a Holt-tenger vidékét, és a korai leírások szerint sokat időzött a Holt-tengerben fürdőzve, valamint iszappakolást használva.

 

Regen TriPolar RF technológiás testkezelés

2010.03.30

A Regen TriPolar RF (Radio Frequency) technológia a legújabb tudományos fejlődést kínálja a narancsbőr (cellulit) kezelésében, a test formázásában, és a különböző testrészek szépítésében, feszesítésében. A Regen az első készülék a világon, amely TriPolar RF-át használ. Az új készülék Pollogen Ltd. fejlesztése, amely maximálisra fokozza a rádiófrekvenciás kezelések előnyeit, miközben a régebbi RF technológiák hátrányait teljesen kiküszöböli.

 

Aromaterápiás testtekercselés - Body Wrapping

2010.03.30

Az aromaterápiás test- tekercselés (Body Wrapping) speciális fóliával és illóolajok felhasználásával végzett, alakformáló, bőrszépítő eljárás. Természetes és rendkívül hatékony módszere a célzott területek fogyasztásának. A népszerű kezelés tavasszal méginkább az érdeklődés középpontjába kerül, hiszen ahogy közeledik a jó idő, egyre több bőrfelület kerül "közszemlére".

 

Narancsbőr ellen kötőszövet erősítés

2010.03.30

Sajnos ma már minden harmadik, negyedik nőnél - és olykor férfiaknál is - előfordul, hogy a zsírszövet egyenetlen lerakódása miatt a bőr bizonyos helyeken petyhüdtté és gödrös felületűvé válik. A narancsbőr elnevezés is onnan ered, hogy a bőrön jellemzően kis dudorok és horpadások keletkeznek, ami hasonlít a narancs héjának gödröcskés felületéhez.

 

Mit kezdjünk a száraz arcbőrrel?

2010.03.30

A száraz bőr rendkívül gondos ápolást igényel, különben az állapota rosszabbodik, tele lesz piros foltokkal, hámlani fog, feszül és megrepedezik. Általános, mindenki számára tökéletes recept nem létezik, de sok olyan módszer van, amivel megelőzhetjük, kezelhetjük, és sikerrel kordában tarthatjuk a problémát. Ehhez először is meg kell ismernünk, hogy mik azok a helyes módszerek, a legalapvetőbb szabályok, amik nélkül hiába is használjuk akár a legdrágább kozmetikumokat.