Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Szépségápolás

Cikkek

Szépségápolás fénytelen napokon

2010.03.30

A fényszegény hónapok kihatnak mindennapjainkra: lelki- és fizikai állapotunkra, de még arcunk, hajunk, bőrünk szépségére is. Közismert, hogy a téli hónapokban a fény hiánya sokakban nyugtalanságot, sőt depressziót idéz elő. Sokan reggel még sötétben elindulunk munkába, ahol a nap nagy részét bezárva, legtöbbször neonfény mellett töltjük, és amikor hazaindulunk, már sötétedik. Ez egy idő után azokat is megviseli, akik nem hajlamosak a depresszióra.

 

A narancsbőr fokozatai

2010.03.30

Sajnos a nők közül egyre kevesebben mondhatják el, hogy bőrük teljes mértékben mentes a narancsbőrtől. A cellulittal való első szembesülés általában nagy riadalmat vált ki mindenkiből. Azonban jó ha tudjuk, hogy a cellulit kezelésének legelső lépése, nem a kezelések kétségbeesett felkutatása.

 

Narancsbőr, a nők kényes pontja

2010.03.30

A narancsbőr, vagy más néven cellulit a női szépség makacs ellensége. Életkortól és testalkattól függetlenül, a nők között megdöbbentően sok esetben fordul elő ez a kellemetlen bőrfelszín-változás. Kialakulásának több oka is lehetséges, a legjelentősebb oka azonban női mivoltunkban keresendő.